Talvitakit

Viime syksynä olin taas taas kerran takkiostoksilla sekä hommasin kevyen, taas parkamallisen toppiksen. Kolme vuotta sitten hankin punaisen villakangastakin, jonka on kiva vieläkin, vaan… Tilasin takit.fi:stä talvitakit sekä tänään se sit hyppytunnin aikaa tuli kotiovelle postimiehen käsissä. Tuumataan vaatekaappia sekä imutetaan vanhan takin alle usempi pusero sekä ollaan katu uskottavia julkkisten stailiin -10 °C : Suomalaiset alkavat käyttää pitkähihaista paitaa.

Ostosreissua varten on parasta miettiä pari seikkaa valmiiksi, että oikean takin löytäminen olisivat helpompaa. Joko kaivat vanhan takkisi kesäsäilöstä vai silloinkaan onkin aika suunnistaa kauppaan hankkimaan uutta.

Koska käytät talvitakkia talven jopa jokaisena päivänä, onkin tämä merkittävä prosenttimäärä tyyliäsi, ja mukavuuden lisäksi sun kannattaa panostaa talvitakkiiin myös tyylikkyyden kannalta. takit.fi:llä ei sentään ole unohdettu tyylikkyyttä sekä muodikkuutta, vaan tarjoamme muodikkaat vaatteet säähän kuin säähän sekä niin myös kylmiin pakkasilmoihin. Ainoa huono homma onkin silloin että silloin rupee olemaan aika paljon ikää sekä tämä näkyy jo vähän päälle.

Toinen takki minkä tuolta kaapista löytyy, mutta ei näy näissä fotoissa onkin musta villakangastakkini, joka näkyy esim. tässä postauksessa. Tuumataan vaatekaappia ja imutetaan vanhan takin alle usempi pusero ja ollaan katu uskottavia julkkisten tyyliin -10 °C : Suomalaiset alkavat käyttää pitkähihaista paitaa. Kesällä en takkia käytä ollenkaan sekä muut kaudet vedän mieluusti samoilla vanhoilla. Täytemateriaalina aito untuva ei ole oikeastaan löytänyt vertaistansa. Tällöin takista voi nimenomaan sellaisen kuten haluaa ja se tehdäänn istumaan nimenomaan omalle vartalolle.