Sähkötupakkaa

Sähkötupakkaa ei sytytetä tulella, ainoastaan se saa virtaa laturista sekä onkin vahvasti käyttövalmis. Sähkötupakoinnista ei edes jää kuluttua minkäänlaisia roskia täten myöskään tuhkakupit eivät oo tarpeellisia. Minä en tiedä onko Valviran tavoitteena ollu sähkötupakan kaupan lopettaminen taikka onko kyseessä ainoastaan eräs kieltoasetus, mikä seurauksia ei oo osattu arvioida. Tunnetuin härpäke silloin oli Provari, jolla oli hintaa jopa 200 Euroa.

Sähkötupakka – http://www.sähkötupakka.eu/ – näköisversioi kuitenkin ulkoisesti siinä määrin tavallista tupakkaa, jotta se voi johtaa sekaannuksiin esimerkiksi ravintoloissa, missä tupakointi sisätiloissa onkin kielletty. Laadukkaita aloituspaketteja (starter kit) voi tällä hetkellä noin 60-80 eurolla postikuluineen esim. Englannista. Suurin määrä on luonnollisesti akku. Ohjekirjat ovat lähes aina englanniksi, vaan tuotteen käyttäminen on hyvinkin iisiä silti et ohjekirjaa ymmärtäisikää .

Meillä on kotimaassa ollu periaatekanta, että emme mielellämme tahtoisi markkinoille lisää nikotiinituotteita nykyisten lisäksi. Sähkötupakka maistuu reippaan merkittävästi samalle kuten perinteinen tupakka. Halutessasi voit valita myös nikotiinia sisältävän version. Tietysti lieviä vieroitusoireita on odotettavissa jahka edes jää tämä totuttu häkämyrkytys pois eikä enää saa tämän lisäksi tupakkayhtiöiden omia lisäaineita.

Sähkötupakka käy ajan mittaan todella paljon edullisemmaksi kuin perinteinen tupakointi. Sähkötupakka on jota mainioin vaihtoehto tupakoitsijalle minkä tahtoo röökata jatkossa edullisemmin vai haluaa lopettaa tupakoinnin kokonaan.

Aivan ekana uudelle sähkötupakalle tulisi tehdä akkujen alkulataus. Makuvaihtoehtoja perinteisen röökin myös ovat muun muassa suklaa, minttu, mansikka, vanilja ja kahvi. Sähkötupakkaa sähkötupakka.eu/ ei nyt sitten saa enää markkinoida vuoden ’12 alusta alkaen lainkaan. Ymmärrän kyllä myös viranomaisten huolen, koska sähkötupakka onkin saapunut niin voimakkaasti markkinoille.

Sähkötupakka verkosta

Akkuja onkin ja automaattisia, mitkä antavat virtaa, kun sähkötupakkaa hengitetään, jotta katkaisimella varustettuja, mitkä syöttävät virtaa höyrystimelle vaan katkaisinta painettaessa.