Sähkötupakka

Sähkötupakka onkin syöpäkäärylettä muistuttava härpäke, mikä sisäänhengittäessä muodostaa vesiliuoksen sekä höyrystäjän läpi savun tapaista savun kaltaista ja saa aikaan tupakoimisen tuntuman. Mikäli haluat testata jotain täysin muuta, löytyy sähköistä syöpäkäärylettä myös eri väreissä ja malleissa. Sähkötupakka onkin kuitenkin ollut avuksi jo tuhansien Suomalaisten tupakoinnin lopettamisessa.

2-4 sekuntia vaikuttaa usein olevan aivan hyvä aika. Tämä on saavuttanut maailmalla kamalan suosion ja rantautuu nyt hyvää vauhtia Suomeen. Propyleeniglykolin käyttäminen höyrystettynä onkin vasta tutkimuksen alla oleva asia, vaan alustavat tulokset ovatkin melko lupaavia sekä mitään haittavaikutuksia ei oo vielä putkahtanut ilmi. Samaa ainetta käytetään laajasti esimerkiksi kosmetiikan valmistuksessa ja kyseessä onkin melko laajasti todennettu ainesosa. silloin kun olet löytänyt makumieltymyksesi, tarkista olisiko liuosta saatavana 50 ml vai 250 ml kokoisissa pulloissa, he on selvästi edullisempia.

Sähkötupakka ilmainen informaatio

Ajankohtaisessa kakkosessa käsitettiin olevan juttua sähkötupakasta hiljattain. Hyvänä puolena voidaan joutuu että varaosia onkin helposti saatavilla useilta myyjiltä suosituimpiin malleihin ja he ovat keskenään yhteensopivia. Sitä kutsun kurkkutuntumaksi. Perusmallien aloituspakettien hinta on liikkuu 40€:n paikkeilla. Minä en oikein usko, niin että kovin pienimuotoisesti toimien saisi parempaa tai halvempaa itse sekoittaen.

Kyseisen toiminnan päämäärä lie iisiä arvata. Sähkötupakan nestemmäinen aine onkin samaa kuin savukoneissa valjastettu. Sähkötupakka leviää niin laajaan käyttämiseen, jotta kohta tätä ei saattaa enää kieltää, pelkää siviilioikeuden emeritusprofessori Erkki Aurejärvi.

Sähkotupakka auttaa

Näille ei tosiaan tarvitse tehdä muuta kuin poistaa suojapussi ja korkki (kuminen tutti). Sähkötupakkaa koskevaa direktiiviä ollaan käsittelemässä EU:ssa tänä syksynä. Siinäpä silloin voi itsekin kukin arvailla jota on tilaamassa. Nikotiinineste onkin vähän lisää siirappimaista kuten vesi, täten tämä ei imeydy täysin yhtä voimakkaasti paperiinkaan. Joissakin sähkötupakoissa onkin isompi määrä osia, vaan kokoaminen onkin kuitenkin helppoa.

Sähkötupakan käyttö on jatkossa kiellettyä myös takseissa. Sähkötupakan toinen osa on tankki, mitä sanotaan myös ampulliksi taikka säiliöksi. Se ei sittenkään tarkoita, niin että ne maistuisivat pahalta. Törmäsin hyvinkin hyvään kirjoitukseen tästä aiheesta sekä suosittelen teitäkin lukemaan sen, Totta Sähkötupakan Vaaroista. Patruunan käyttöaika vaihtelee todella paljon sen täyttömäärän, atomisoijan tehon, akun varauksen ja vanun lukumäärän mukaisesti joten tarkkoja aikoja ei voi kertomaan.

Sähkötupakoinnista ei tosiaan tipu jälkeen minkäänlaisia roskia täten myöskään tuhkakupit eivät oo tarpeellisia. Tarkemman hintavertailun löydät täältä.