Sähkötupakka

Sähkötupakka onkin syöpäkäärylettä muistuttava härpäke, mikä sisäänhengittäessä muodostaa vesiliuoksen sekä höyrystäjän läpi savun tapaista savun kaltaista ja saa aikaan tupakoimisen tuntuman. Mikäli haluat testata jotain täysin muuta, löytyy sähköistä syöpäkäärylettä myös eri väreissä ja malleissa. Sähkötupakka onkin kuitenkin ollut avuksi jo tuhansien Suomalaisten tupakoinnin lopettamisessa.

2-4 sekuntia vaikuttaa usein olevan aivan hyvä aika. Tämä on saavuttanut maailmalla kamalan suosion ja rantautuu nyt hyvää vauhtia Suomeen. Propyleeniglykolin käyttäminen höyrystettynä onkin vasta tutkimuksen alla oleva asia, vaan alustavat tulokset ovatkin melko lupaavia sekä mitään haittavaikutuksia ei oo vielä putkahtanut ilmi. Samaa ainetta käytetään laajasti esimerkiksi kosmetiikan valmistuksessa ja kyseessä onkin melko laajasti todennettu ainesosa. silloin kun olet löytänyt makumieltymyksesi, tarkista olisiko liuosta saatavana 50 ml vai 250 ml kokoisissa pulloissa, he on selvästi edullisempia.

Sähkötupakka ilmainen informaatio

Ajankohtaisessa kakkosessa käsitettiin olevan juttua sähkötupakasta hiljattain. Hyvänä puolena voidaan joutuu että varaosia onkin helposti saatavilla useilta myyjiltä suosituimpiin malleihin ja he ovat keskenään yhteensopivia. Sitä kutsun kurkkutuntumaksi. Perusmallien aloituspakettien hinta on liikkuu 40€:n paikkeilla. Minä en oikein usko, niin että kovin pienimuotoisesti toimien saisi parempaa tai halvempaa itse sekoittaen.

Kyseisen toiminnan päämäärä lie iisiä arvata. Sähkötupakan nestemmäinen aine onkin samaa kuin savukoneissa valjastettu. Sähkötupakka leviää niin laajaan käyttämiseen, jotta kohta tätä ei saattaa enää kieltää, pelkää siviilioikeuden emeritusprofessori Erkki Aurejärvi.

Sähkotupakka auttaa

Näille ei tosiaan tarvitse tehdä muuta kuin poistaa suojapussi ja korkki (kuminen tutti). Sähkötupakkaa koskevaa direktiiviä ollaan käsittelemässä EU:ssa tänä syksynä. Siinäpä silloin voi itsekin kukin arvailla jota on tilaamassa. Nikotiinineste onkin vähän lisää siirappimaista kuten vesi, täten tämä ei imeydy täysin yhtä voimakkaasti paperiinkaan. Joissakin sähkötupakoissa onkin isompi määrä osia, vaan kokoaminen onkin kuitenkin helppoa.

Sähkötupakan käyttö on jatkossa kiellettyä myös takseissa. Sähkötupakan toinen osa on tankki, mitä sanotaan myös ampulliksi taikka säiliöksi. Se ei sittenkään tarkoita, niin että ne maistuisivat pahalta. Törmäsin hyvinkin hyvään kirjoitukseen tästä aiheesta sekä suosittelen teitäkin lukemaan sen, Totta Sähkötupakan Vaaroista. Patruunan käyttöaika vaihtelee todella paljon sen täyttömäärän, atomisoijan tehon, akun varauksen ja vanun lukumäärän mukaisesti joten tarkkoja aikoja ei voi kertomaan.

Sähkötupakoinnista ei tosiaan tipu jälkeen minkäänlaisia roskia täten myöskään tuhkakupit eivät oo tarpeellisia. Tarkemman hintavertailun löydät täältä.

Sähkötupakkaa

Sähkötupakkaa ei sytytetä tulella, ainoastaan se saa virtaa laturista sekä onkin vahvasti käyttövalmis. Sähkötupakoinnista ei edes jää kuluttua minkäänlaisia roskia täten myöskään tuhkakupit eivät oo tarpeellisia. Minä en tiedä onko Valviran tavoitteena ollu sähkötupakan kaupan lopettaminen taikka onko kyseessä ainoastaan eräs kieltoasetus, mikä seurauksia ei oo osattu arvioida. Tunnetuin härpäke silloin oli Provari, jolla oli hintaa jopa 200 Euroa.

Sähkötupakka – http://www.sähkötupakka.eu/ – näköisversioi kuitenkin ulkoisesti siinä määrin tavallista tupakkaa, jotta se voi johtaa sekaannuksiin esimerkiksi ravintoloissa, missä tupakointi sisätiloissa onkin kielletty. Laadukkaita aloituspaketteja (starter kit) voi tällä hetkellä noin 60-80 eurolla postikuluineen esim. Englannista. Suurin määrä on luonnollisesti akku. Ohjekirjat ovat lähes aina englanniksi, vaan tuotteen käyttäminen on hyvinkin iisiä silti et ohjekirjaa ymmärtäisikää .

Meillä on kotimaassa ollu periaatekanta, että emme mielellämme tahtoisi markkinoille lisää nikotiinituotteita nykyisten lisäksi. Sähkötupakka maistuu reippaan merkittävästi samalle kuten perinteinen tupakka. Halutessasi voit valita myös nikotiinia sisältävän version. Tietysti lieviä vieroitusoireita on odotettavissa jahka edes jää tämä totuttu häkämyrkytys pois eikä enää saa tämän lisäksi tupakkayhtiöiden omia lisäaineita.

Sähkötupakka käy ajan mittaan todella paljon edullisemmaksi kuin perinteinen tupakointi. Sähkötupakka on jota mainioin vaihtoehto tupakoitsijalle minkä tahtoo röökata jatkossa edullisemmin vai haluaa lopettaa tupakoinnin kokonaan.

Aivan ekana uudelle sähkötupakalle tulisi tehdä akkujen alkulataus. Makuvaihtoehtoja perinteisen röökin myös ovat muun muassa suklaa, minttu, mansikka, vanilja ja kahvi. Sähkötupakkaa sähkötupakka.eu/ ei nyt sitten saa enää markkinoida vuoden ’12 alusta alkaen lainkaan. Ymmärrän kyllä myös viranomaisten huolen, koska sähkötupakka onkin saapunut niin voimakkaasti markkinoille.

Sähkötupakka verkosta

Akkuja onkin ja automaattisia, mitkä antavat virtaa, kun sähkötupakkaa hengitetään, jotta katkaisimella varustettuja, mitkä syöttävät virtaa höyrystimelle vaan katkaisinta painettaessa.