Sähkötupakka ja tupakan lopettaminen

Sähkötupakan akun kesto vaihtelee joskus huomattavastikin parista tunneista jopa päiviin riippuen toki sähkötupakan käyttöasteesta. Sähkötupakka lahjoittaa samanlaisen fiiliksen kuten aito tupakka, mutta silti tästä ei synny savua vaan savua kovin läheisesti muistuttavaa tapaisia. Sähkötupakan nesteitä on myytävänä erikseen, eli sinun ei tarvitse mikä kerta ostaa uutta nestepatruunaa.

Sähkötupakka ei tuota passiivista röökaamista ympärillä olevillesi. Tuoreen 45 polttajalla tehdyn tutkimuksen mukaisesti hengitysteissä tapahtuu jo viidessä minuutissa huomattavaa supistumista, sydämen syke nousee ja keuhkoputkien tulehdusriski kasvaa. Miksi uutiset julkaisevat vaan sähkötupakasta huonoja uutisia? Esimerkiksi jahka syöt purkillisen säilyketonnikalaa voit kehoosi kemikaaleja mitkä on potentiaalisesti huomattavasti haitallisempia terveydellesi kuten e-savukkeen vesihöyrystä saatavat kemikaalit.

Siksi tämä on turvallinen myöskin ympäristölle: tämä ei saastuta ilmaa eikä roskaa luontoa. ja tän ehkä perinteistä röökiä imitoiva ulkonäkö antavat hieman harhaanjohtavan kuvan laitteesta, elikkä sille kohtalolle on ehdotettu myöskin nimitystä henkilökohtainen höyrystin. Tank (säiliö) on itse jutussa lyhennys termistä tank atomizer. kotimaassa ei toistaiseksi lupia sähkötupakan nikotiininesteille ole myönnetty. Helsingin Sanomat uutisoi sähkötupakan suosion kasvamisesta perjantaina.

Sähkötupakka on perinteistä röökaamista merkittävästi terveellisempi vaihtoehto. Sähkötupakka ei pidä sisällään suinkaan tervaa, jonka onkin isoin kasvainten aiheuttaja tupakassa. Ladattuasi akun voit kiinnittää sen höyrystäjään sekä nestepatruunaan. Akun osalta ongelma on jännitteen vaihtelu.

Kanteet oli nostettu paikallisessa, alueellisessa ja kansallisessa oikeusistuimissa. Akun koko silti vaikuttaa yhteiskestoon, sekä laitteen käytön aktiivisuus. Nikotiinittomien sekä nikotiinipitoisten täyttönesteiden hinnoilla ei ole juurikaan eroa. Tuntuuko sähköinen tupakka vastaavalta kuin oikea? Ei vastaavalta, mutta kovin samanlaiselta. THL:n ylilääkäri Antero Heloma emuloi, niin että sähkötupakan markkinoijat eivät voikin väittää tuotteita vaarattomiksi.

Tästä  sähkötupakasta on olemassa ja automaattinen niin että manuaalinen, käynnistysnapilla varustettu versio. Kohta putkesta nousi kevyt höyry. Sähkötupakasta ei oo julkaistu tarpeeksi luotettavia tutkimuksia, jotta tätä voisi täytyy täysin turvallisena.

Sähkötupakan ampulli markkeeraa röökin filtteriä. Sähkötupakan höyry ei tupakansavusta poiketen väritä hampaita, täten keltaisia hampaita ei tarvitse tupakoinnin tähden enää sietää. 1.1.2012 voimaan tulleen lakimuutoksen kuluttua sähkötupakan ja nikotiinia sisältävien nestepatruunoiden ostaminen itsensä käyttämiseen ulkomaisista ETA-alueella sijaitsevista nettikaupoista onkin yhä totaalisen sallittua sekä sallittua.

Lisäksi saat valita eri makujen joskus, kuten vanilja, suklaa, kahvi ja menthol.