Sähkötupakka pitäisi sallia

Direktiivi ei rajoita sähkötupakan myyntiä. Sähkötupakka sallii samanlaisen tunnelman kuten oikea rööki, vain kuitenkin siitä ei synny savua vaan savua hyvin läheisesti muistuttavaa höyryä. FDA tutki sekä testasi 19 NJOY ja Smoking Everywhere mallien nikotiinipatruunoita.

Laitteet saattavat erota rakenteellisesti toisistaan, näiden toimintavarmuudessa on löydetty puutteellisuuksia, eivätkä liuosten ilmoitettu sisältö ole yleensä vastannut laitteen oikeaa koostumusta. 1.1.2012 voimaan tulleen lakimuutoksen jälkeen sähkötupakan ja nikotiinia sisältävien nestepatruunoiden ostaminen itsensä käyttöön ulkomaisista ETA-alueella sijaitsevista nettikaupoista on edelleen täysin sallittua ja sallittua.

Sähkötupakka ilmainen informaatio

Nettikaupat myyvät ensikertalaisille näppäriä aloituspakkauksia, mitkä sisällään pitävät muutaman akun, ampullin, höyrystäjiä, laturin ja kotelon sähkötupakalle. Sähkötupakkaa ei nyt sitten voi enää markkinoida vuoden ’12 alusta alkaen suinkaan. Tässäkään jutussa myyjien ylistyspuheita ei aina kannata uskoa, he ovat harvoin todellisuutta samoja. Suurin osa sähkötupakan tilaajista tilaa nesteensä nikotiinillisena, joka ei sinänsä ole vaarallista, koska nikotiini itsessään ei tapa, toisin kuin röökin savu.

FDA kehottaa välttämään sähkötupakkaa. Tämän hetken mahdollisesti paras valinta aloittelijalle peruskokoisista tuotteista onkin nimenomaan sekä juuri supermini luokkaan mahtuva Joye 510. Haitallisten aineiden lohko nikotiininesteissä yleisesti vastasi toisten nikotiinivalmisteiden sisältämiä määriä. Lyhyesti, sähkötupakka on tupakka vailla tämän negatiivisia puolia ja vaikutuksia.

Suurin ero röökin sekä sähkötupakan joskus onkin maku, joka tarttee vähän totuttelua, sähkötupakka jahka ei maistu pahalle ainoastaan hyvälle, silti mansikalle, Jos olet 18 vuotta täyttänyt etkä ole raskaana sekä haluat lopettaa tupakoinnin, aivan varmasti sähkötupakka.

THL ei ole laitoksena ehdottanut sähkötupakan kieltämistä. Käyttäjän kanssa samoissa tiloissa olevat ihmiset eivät altistu myrkylliselle savulle sikäli kuin tupakoijan läheisyydessä tapahtuu.