Takit netissä

Mieti jotka onkin henkilön lempivärejänsä? Minkälaisesta takista hän on aikaisemmin pitänyt? Onko henkilö sporttinen, tyttömäinen taikka kenties gootti? Onko hän tumma taikka vaalea? Eikö jokin trenssi olisivat nätti? Vaikkapa tällanen joka kävisi kovemmillekin pakkasille.

Ajattelin kuitenkin uhrata tämän verran rahaa uuteen talvitakkiin, joka tosiaankin onkin tarpeen. Kerrankin luvassa pakkasenkestävä trendi! Kevään takkimuoti on tyylikäs, hienostunut sekä vähäeleinen. Varsi on silti rento ja jopa hieman liian reipas. Kun takki yltää kiinni sekä istuu kovin, se on todennäköisti aukinaisena liian reipas.

Reilu koko onkin vaikka parempi kuten liian tiukka, etenkin, jos tahdot pukea takin alle neuleen ja pidentää tän käyttöaikaa pitkälle syksyyn. Tämä ( takit.fi) vaikuttaa tärkeältä täsmentää. Trendikkäin nahkatakki onkin nykyään lantiomittainen.

: takit.fi : >Takki ylentää naiset, ikävä ison valikoiman ihanuus

Ja nettikaupasta täältä. Miesten versio takista oli polviin saakka ulottuva Frock coat, eivätkä sillä ollu enää tekemistä ratsastamisen kanssa. Takeissa ei oo liikaa yksityiskohtia, vaan vähemmän onkin isompi määrä -ajattelu on valttia. Eri olosuhteisiin luontevasti muuntautuvia takkeja löytyy tän syksyn mallistoista suuren määrän.Hupullinen malli ja tarpeeksi pitkä helma ovatkin tärkeitä ominaisuuksia käytännöllistä takkityyliä havittelevalle.

halpisyhtiö) pääsee parilla sadalla meno-paluu Eurooppaan. Syksyä varten kandee varautua hankkimalla takki, jonka käy myöskin sadekeleihin. Toivottavasti loydan jonkun ihanan ja kohta, silla muuttomme lahestyy uhkaavasti. Lodenia pidettiin aluksi köyhän kansan asusteena, vain siitä tuli myöhemmin kaiken kansan (myös aateliston) merkittävästi käyttämä asuste. Tänään silloinkaan päätinkin sulloutua muoviin sekä hikihän siinä tuli.

Takkeja

Varsinkin ylärivin tummemman ruskea on aika nami 😛 Tällä hetkellä laukulla saa räväyttää! Muistin myöskin, että omastakin laatikosta löytyy pari musta käärmekuosinen laukku, enpä ainoastaan oo pitkään aikaan käyttäny. Yritin haroa syksyn tarjontaa, mutta mielestäni mikään ei oikein nappaa täysillä. Jostain kumman syystä tämä reippaan pelkistetty sekä peittävä pukeutuminen ei enää häiritse, vain pidän sitä nykyään melkein mielenkiintoisena sekä mystisenä.

Takki

Samoin myös pitsiä kannattaa hyödyntää oman tyylin mukaisesti joko yksityiskohtana huiveissa ja koruissa tai laajempina pintoina puseroissa, tunikoissa ja hameissa. Onko puvun takin napituksessa jokin sääntö tämän mukaisesti, seistäänkö taikka istutaanko? Muistelen joitain asioita, niin että napit kiinni, paitsi ylin sekä alin? Aivan pihalla! Kyseessä tosiaan häät sekä roolini valokuvaaja.

Talveksi itsellä on polvipituinen oliivinvihreä trenssimallinen villakangastakki sekä punainen Canada Goosen untuvatakki.