Sähkötupakkaa

Sähkötupakkaa ei sytytetä tulella, ainoastaan se saa virtaa laturista sekä onkin vahvasti käyttövalmis. Sähkötupakoinnista ei edes jää kuluttua minkäänlaisia roskia täten myöskään tuhkakupit eivät oo tarpeellisia. Minä en tiedä onko Valviran tavoitteena ollu sähkötupakan kaupan lopettaminen taikka onko kyseessä ainoastaan eräs kieltoasetus, mikä seurauksia ei oo osattu arvioida. Tunnetuin härpäke silloin oli Provari, jolla oli hintaa jopa 200 Euroa.

Sähkötupakka – http://www.sähkötupakka.eu/ – näköisversioi kuitenkin ulkoisesti siinä määrin tavallista tupakkaa, jotta se voi johtaa sekaannuksiin esimerkiksi ravintoloissa, missä tupakointi sisätiloissa onkin kielletty. Laadukkaita aloituspaketteja (starter kit) voi tällä hetkellä noin 60-80 eurolla postikuluineen esim. Englannista. Suurin määrä on luonnollisesti akku. Ohjekirjat ovat lähes aina englanniksi, vaan tuotteen käyttäminen on hyvinkin iisiä silti et ohjekirjaa ymmärtäisikää .

Meillä on kotimaassa ollu periaatekanta, että emme mielellämme tahtoisi markkinoille lisää nikotiinituotteita nykyisten lisäksi. Sähkötupakka maistuu reippaan merkittävästi samalle kuten perinteinen tupakka. Halutessasi voit valita myös nikotiinia sisältävän version. Tietysti lieviä vieroitusoireita on odotettavissa jahka edes jää tämä totuttu häkämyrkytys pois eikä enää saa tämän lisäksi tupakkayhtiöiden omia lisäaineita.

Sähkötupakka käy ajan mittaan todella paljon edullisemmaksi kuin perinteinen tupakointi. Sähkötupakka on jota mainioin vaihtoehto tupakoitsijalle minkä tahtoo röökata jatkossa edullisemmin vai haluaa lopettaa tupakoinnin kokonaan.

Aivan ekana uudelle sähkötupakalle tulisi tehdä akkujen alkulataus. Makuvaihtoehtoja perinteisen röökin myös ovat muun muassa suklaa, minttu, mansikka, vanilja ja kahvi. Sähkötupakkaa sähkötupakka.eu/ ei nyt sitten saa enää markkinoida vuoden ’12 alusta alkaen lainkaan. Ymmärrän kyllä myös viranomaisten huolen, koska sähkötupakka onkin saapunut niin voimakkaasti markkinoille.

Sähkötupakka verkosta

Akkuja onkin ja automaattisia, mitkä antavat virtaa, kun sähkötupakkaa hengitetään, jotta katkaisimella varustettuja, mitkä syöttävät virtaa höyrystimelle vaan katkaisinta painettaessa.

Sähkötupakka

Sähkötupakka ei ole todennettu onkin peruskommentti, joka tulee aina vastaan. Eikö tupakkaa oo tutkittu? Ja eikö rööki tapa valtavasti tyyppejä vuosittain? Ja eikö rööki nimenomaan oo se pahe, joka Suomalaisia tappaa vuositasolla sekä aiheuttaa he miljardikustannukset? Minkä vaihtoehdon sähkötupakka antaa? Sähkötupakka ei varmemmin oo yhtä myrkyllinen kuin tupakka.

Miksi sähkötupakka vaikka voi markkinointikiellon, vain esimerkiksi höyryhengittimiä ei kielletä? Mielestäni tupakointi täytyisi kieltää lailla ja sähkötupakointi sallia. Nikotiinituotteita voi jo myydä ruokakaupoissa, niin miten voikin olla kummassa Suomalaiset verkkokauppiaat ja kauppiaat eivät saa kaupata niikotiininesteitä sähkötupakoihin, vain kuluttajien täytyy ostaa he ulkomailta.

Tämä tilanne onkin johtanut siihen, niin että Suomalaiset yrittäjät ovatkin vaihtaneet majapaikkansa ulkomaille maihin, mitkä ymmärtävät nämä asiat paremmin. Sen seurauksena Suomalaisten muidenkin taikka sähkötupakoitsijoiden eurot menevät jälleen kerran ulkomaille sekä huomattavasti sanottu kotimaisuuden suosiminen onkin mahdotonta. Samalla valtio menettää verotuloja meneteystä kaupasta ja kansalaisten palkoista.

Sähkötupakka onkin tullut jäädäkseen, toivottavasti myöskin päättäjillä on viisautta nähdä tässäpä jutussa isot mahdollisuudet. Kyllä taas tapahtuu sähkötupakkamarkkinoilla. Juuri kun Suomeen olisivat myönnetty jotakin kivaa, niin tämä kielletään. Suurin prosenttimäärä nikotiinipitoisia e-nesteitä myyvistä kaupoista sijaitseekin Iso-britanniassa. Yhdysvalloista ja Kiinasta voi tilata sähkötupakkatarvikkeita, vain ei nikotiinia sisällään pitäviä tuotteita.

Sähkötupakan toimivuudesta polttamisen lopettamisen välineenä sekä sen terveysvaikutuksista onkin ristiriitaisia tuloksia. Terveysviranomaiset ovatkin olleet huolissaan sähkötupakan höyryn messissä mahdollisesti tulevista tuntemattomista yhdisteistä, jotka voivat varastoitua elimistöön. Toisaalta sähkötupakassa mikään ei pala, täten terva, häkä ja noin 50 tupakassa syöpää aiheuttavaa yhdistettä jäävät saamatta.