Laihdutus

Ja syitä riittää! Yksi väittää olevansa jo tyyppinä tällanen, että ei kerta kaikkiaan laihdu tekipä jota hyvänsä. Lihavuus lyhentää tutkitusti elinikää. Usein suomalaiset, varsinkin naiset, saattavat haaveilla tupakoinnin lopettamisesta, vaan pelkäävät, että tupakoinnin lopettaminen lihottaa.

On sikäli huomattavasti positiivisempi ja parempi olla. Niin meitä onkin neuvottu: laihtuminen onkin iisiä, jahka syöt vähemmän kuin kulutat (tai kulutat isompi määrä kuin syöt). Verenkiertokin parantuu jo ensimmäisten viikkojen päästä, tällöin käveleminen sekä juokseminen on helpompaa.

Nämä kokeilut on osoittaneet yhden asian -lihaville ihmisille suunnatuilla markkinoilla suurin osa laihdutustuotteista on pelkkää humpuukia! Ainoastaan pari “laihdutuspilleri” toi testeissämme tuloksia sekä ylivoimaisesti parhaat tulokset laihduttajien keskuudessa saatiin Capsiplex laihdutusvalmisteella, minkä on ainut laihdutusvalmiste mikä onkin osoittanut tehokkuutensa puolueettomissa kliinisissä kokeissa. Juokse, ui, pyöräile taikka kävele reippaasti.

Insuliini on rasvaa varastoiva hormoni, täten laihdutuksen kannalta onkin tärkeää pitää verensokeri tasaisena pitkin päivää. Miehet, joilla onkin keskimäärin enemmän painavaa lihasmassaa kuten naisilla, sijoittuvat vähärasvaisinakin versioina painorajojen yläpäähän. Todellisessa jonkinlaiseen perusturvattomuuden oloon tapahtuvassa tunnesyömisessä terapia pystyy auttaa.

Syö. Tuntuman ylipainokiloistaan voi esimerkiksi keräämällä kassiin ylipainonsa verran tavaraa ja kantamalla kassia ylämäkeä tai rappusia ylös. Kyse ei ole turhasta siirrettävästä mieliteosta, vain oikeasta nälästä. Vaikka dieetti tarkoittaakin nykyään ruokavaliota, siinä tarkoitetaan melkein aina ruokavalion muuttamista niin, jotta lihottavat ruoka-aineet jätetään pois tai niitä ainakin tuntuvasti vähennetään, eikä ruokaa syödä sikäli merkittävästi, ei ainakaan suurina annoksina kerralla.

Aloita kiinnittämällä huomiota mitä syöt. Kyse voi olla siitä, jotta näitä ei tule ostettua kaupasta. Tällä hetkellä simulaattoria tarjotaan työkaluksi lääkäreille ja terveydenhoitajille, jotta ne voivat omin silmin katsoa, kuinka merkittävästi eri tekijät vaikuttavat painon putoamiseen sekä miten kauan laihtuminen erilaisilta ihmisiltä todellisuudessa vie. Mä aattelin jotta asialle on pakko tehdä jotain.