Laihdutus

Tämä siksi, jotta jos heti “vetää vyön kireälle”, jota silloinkaan tehdään kun asia pysähtyy? Lopetetaan syöminen kokonaan? Joka tapauksessa aito kalorimäärä löytyy vaan yrityksen sekä erehdyksen läpi. Rasvaa on jopa appelsiinissa pienen pieni määrä. silloin kun päämäärä onkin saavutettu, rupee ongelmitta periksi antaminen vanhoille tottumuksille, jospa ei ole varuillaan. Kerran aikaisemmin muutamia vuosia sitten paino nousi tuon yli ja sain sen aika kivasti tiputettua, vain nykyään pitkastä aikaa menin vaa’alle sekä paino oli 75,7 joten nyt on taas ruvettava painonpudotukseen.

Minusta tärkeintä on, että ihminen onkin terve, syö terveellisesti sekä liikkuu sen verran kuin itselle sopii ja hyvältä tuntuu. Kiellot ja rajoitukset unohdetaan. Kaikki putoava paino ei toisin sanoen ole rasvaa. 130-150 syk/min, sellasta reipasta kävelyä/cross traineriä tms.

Laihdutus

Kaikki riippuu siitä, mihin kiinnitämme huomiota, Palssa toteaa. Seuraa tietenkin myöskin pudotettuja kiloja. Lääkäri kieltää (esim. Laihduttajan liikunnan olisivat parhaan hyödyn saavuttamiseksi oltava myös reippaampaa kuten ns. Verenkiertokin parantuu jo ensimmäisten viikkojen kuluttua, jolloin käveleminen ja juokseminen on helpompaa.

Osa puolestaan onnistuu laihduttamaan, mutta tulokset eivät oo pysyviä. Yli puolella ylipainoisista on heikentynyt sokerinsieto elikkä insuliiniresistenssi.ja jollain tavalla useammalla metabolinen oireyhtymä. Tästä syystä naiset saapuvat toimeen vähemmällä kuin miehet. Suositeltava lohko on näin 1,5 litraa vuorokauden kuluessa.

Laihdutus ruokavalio

Samoin ulkopuolelta saapuvat laihdutusvaatimukset eivät välttämättä saatta pitämään motivaatiota yllä kovinkaan kauaa. Euroopan lihavimmat naiset ovatkin kreikkalaisia, silloin saapuvat britit, espanjattaret, kolmansina ihmiset. Voit toden totta jälkeen rantakuntoon 2013 vieläkään helpostikin kunhan ainoastaan jätät ne sipsit sekä karkit sinne myymisen hyllylle ja alat kuntoilemaan säännöllisesti! Laihduttaminen onkin ihmisen tietoista toimintaa painon alentamiseksi.

Itseäni hämmästyttää suuresti se, jotta reipas joukko suomalaisia laihduttaa jatkuvasti ns. “Kun se kerran toimii Jennifer Anistonilla sikäli kyllä sen joutuu toimia minullakin!” Tähän päättömyyteen joutuu tulla loppu! Kirjoitan tässä ja parissa seuraavassa kirjoituksessa laihdutuksen tärkeimmistä periaatteista ja kulmakivistä sekä avaan hieman sitä “mustaa laatikkoa”.

Laihduttaminen sekä liikunta vähentävät leptiinin määrää veressä; samoin konjugoitu linolihappo täten CLA alentaa tätä. Kevyt Sankari laihdutus kurssi käynnistyy ryhmätapaamisella ja Sinun lähtötilanteesi sekä päämääriesi kartoituksella, jonka perusteella Sinulle tehdään oma suunnitelma. Lounas keskeyttää mukavasti vuorokauden työt, siirtää ajatukset hetkeksi muualle sekä antaa tarmoa.

Muistathan, ettei sokerinen mehu tai limu korvaa sateen juontia, siinä he ovat varsin kaloripitoisia, eikä vie janon tunnetta samalla tavoin kuten vesi.