Kestovaippainfo

Allergioiden välttämiseksi kannattaa käyttää hajusteettomia pesuaineita ja tavallista pienempiä pesuainemääriä. Villaimujen lanoliinituksesta ollaan montaa mieltä. Villa on ainutlaatuinen materiaali, eikä yksikään keinotekoinen materiaali pysty jäljittelemään sen ominaisuuksia. Lopulta päätöksen tekee jokainen itse. Mikäli vaippoihin tutustuminen ei ole mahdollista ennakkoon, vaipat kannattaa hankkia pienissä erissä. Uusia herkullisia kestovaippamalleja on kestovaippakaupassa uskomattoman paljon. Se on myös luontaisesti antibakteerinen. Kuivausaika vaihtelee suuresti, harsot ja kuoret kuivuvat tunneissa, mutta paksut AIO:t ja yövaipat voivat kuivua yli vuorokaudenkin. Nyt kun myös perheen toinen lapsi käyttää kestiksiä, ovat säästöt vielä suurempia. Kaikki vanhemmat haluavat lapsensa parasta, mutta aina vanhemmat eivät suinkaan ole tietoisia terveysvaikutuksista, joita liittyy erilaisiin vaippavalintoihin.

Kestovaipan edut
Älä stressaa siitä, mikä on maailman paras vaippa, koska oman vauvan parasta vaippaa ei kukaan pysty etukäteen ennustamaan. Muista kuitenkin, että edullisimmillaan vaipat ovat käytettyinä, koska vaippakankaat ovat melko hintavia. Sisäpintana meidän vaipoissa on ollut kuivaliinakangasta, joka vie kosteuden nopeasti pois vauvan iholta. Liina ei ole välttämätön, mutta se voi tehdä lapsen olon miellyttävämmäksi ja helpottaa kakkavaipan puhdistamista. Kakkavaipat voi huuhdella ensin ja jättää sitten korin reunalle kuivumaan. Huuhteluainetta ei tule käyttää ollenkaan, sillä se heikentää vaipan imutehoa. Kestovaippailu ja vessaviestinnän opettelu voivat rohkaista joko osittaiseen tai täydelliseen vaipattomuuteen jo pienen vauvan kanssa.

Kestovaippa
Kestovaipat säästävät rahaa! Vaikka kestovaippojen hankintakulut ovat isommat, loppusumma jää kuitenkin pienemmäksi kuin kertakäyttövaipoilla. Oletko koskaan ajatellut millaisia vaippoja isovanhempamme käyttivät, kun kertakäyttövaippoja ei ollut olemassa. Kertakäyttöisten vaippojen hankkija syytää rahansa suoraan roskikseen. Kestovaippa on kankainen vaippa, joka pestään käytön jälkeen uutta käyttöä varten. ympäristöystävällisyys, taloudellisuus ja ihoystävällisyys.

Kestovaippakauppa